Konkurrencebetingelser

ROSKILDE FESTIVAL – præmieværdi: 2x 2250 DKK

For deltagelse via Quiz på hjemmeside gælder det at:

Konkurrencen starter den 20. Juni 2022 kl. 00:01 og afsluttes den 31. Juli 2022 kl. 23:59.

Der trækkes lod blandt alle deltagelser i quizzen.
Vinderen vil hurtigst muligt få besked direkte via mail. Hvis vinderen ikke besvarer henvendelsen indenfor 72 timer, udtrækkes en ny vinder.

Der trækkes 1 vinder i denne quiz-konkurrence. Præmien er 1 billet til Roskilde Festival 2023, og kan ikke byttes til kontanter.

Præmieafgiften afholdes af Sundhedsstyrelsen.

For deltagelse via Instagram gælder det at:

Konkurrencen starter den 20. Juni 2022 kl. 00:01 og afsluttes den 8. Juli 2022 kl. 23:59. For at deltage i konkurrencen skal din instagramprofil være offentlig frem til konkurrencens afslutning, så vi kan se dit bidrag.

Der trækkes lod blandt alle der har delt indhold med hashtagget ”#undertheinfluenceofRF”. Vinderen vil hurtigst muligt få besked direkte via direkte besked på Instagram. Hvis vinderen ikke besvarer henvendelsen indenfor 72 timer, udtrækkes en ny vinder.

Der trækkes 1 vinder i denne Instagram-konkurrence. Præmien er 1 billet til Roskilde Festival 2023, og kan ikke byttes til kontanter.

For konkurrencen det gælder det at:

Præmieafgiften afholdes af Sundhedsstyrelsen.

Deltagere skal være minimum 18 år for at kunne deltage. Det er kun muligt at deltage 1 gang pr. person. Ansatte hos SST eller Kadaver ApS har ikke mulighed for at deltage i konkurrencen.

Sundhedsstyrelsen forbeholder sig retten til - under rimelige omstændigheder - at aflyse denne konkurrence på et hvilket som helst tidspunkt uden derved at pådrage sig nogen form for ansvar.

Aflyses festivalen 2023, udskydes præmien til næste festival. Lukkes festivalen permanent, bortfalder præmien.

Hvem arrangerer konkurrencen?

Konkurrencen er en del af kampagnen Music Against Drugs/Mere fest – Mindre druk, som Dansk Live, Roskilde Festival og Sundhedsstyrelsen står bag.